• Hem
  • Arkiv

Pretty Priest

ciyFör ganska så länge sedan skrev jag att jag började levla en priest med Stefan vilket ganska snabbt lades på hyllan eftersom han åkte utomlands och sedan blev det helt enkelt aldrig så att vi tog upp det igen, förrän igår. Hann däremot inte levla speciellt många levlar innan en annan guildie ville haka på så nu har vi väntat in honom så att han är på samma level. Just nu är priesten level 30 och medan jag väntat på de andra har jag börjat skilla professions.

Jag älskar att skilla professions, av okänd anledning.  Jag har alla på 600 redan men levlar jag en alt så brukar jag fixa professions på den samtidigt, det är bra att ha någonting att göra när man väntar på dungeonkö och sådär. Priesten fick Enchanting och Tailoring, mest för att jag inte redan har dubbletter av dem men också för att de går ganska bra ihop då jag kan crafta saker i Tailoring som jag kan disenchanta och använda mats till att skilla enchantingen med.  Nu kan jag dessvärre inte komma över 225 i skill eftersom jag måste upp i level 35 först och alla är inte hemma just nu så vi kan inte levla – nackdelen med att inte levla ensam.

Jag kör fortfarande healer – disc. Det är riktigt roligt faktiskt! Har ju som jag nämnt förut aldrig direkt healat mer än när jag levlade upp min monk till 80, har bara kört dps och tank, så healing är ganska nytt för mig. Tror att det får bli healing ända upp till 90, om jag inte hinner tröttna innan dess ;)

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen