• Hem
  • Arkiv

Porcupette & World Spinner

spectralporcupetteHar utökat samlingen med ett pet och ett mount, mycket tack vare snälla guildies! Spectral Porcupette fick jag av en guildie och Geosynchronous World Spinner (vilket namn..) fick jag köpa för bara 25.000 av en annan guildie. Så tack så hemskt mycket Lajind och Glöbb!

Älskar spectral mounts och pets, denna blev dessutom extra fin med en Pet Biscuit eftersom det gör ett blått sken runt petet - förstärkte spectraleffekten lite extra! Har inte hunnit farma särskilt många ben än, farmar tills det droppar ägg mer eller mindre och planerar att köpa själva mountet först, så därför var detta pet väldigt välkommet! Nu måste jag bara dra upp det till 25. Kan av någon anledning inte ta daily-questen för Kalimdortrainers längre, vilket är lite irriterande då jag brukade använda dem till att levla pets, hmm.

geoMountet är från Engineering men Glöbb hade tur och fick den ifrån Blingtron, har inte haft lika mycket tur själv, men fick köpa den billigt så jag är glad ändå! Måste dock säga att det inte ser något vidare bekvämt ut att sitta i den, ryggskott typ? Är egentligen inget superfan av raketer utan föredrar drakar och sånt, men tycker ändå att denna var rätt så häftig!

geo2

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen