• Hem
  • Arkiv

Plus & Minus

Hej! Har flera saker att skriva så tänkte baka in alla i ett blogginlägg med några plus och minus! Jag börjar med det dåliga så kan vi gå över till det bra efteråt, lika bra att få det överstökat tänker jag.

trollzSecrets of the Empire Det känns som jag har helt sjuk otur med dessa. På 12 bossar fick jag 2 stycken den senaste resetten och veckan innan det såg likadant ut. Har just nu 13 stycken och räknar inte med att ha metan förrän om 3-4 resets i denna takt. Måttligt avundsjuk på dem som redan har fått den eller är väldigt nära. Nu har jag förmodligen jinxat det genom att skriva i bloggen så att jag inte får några alls denna vecka!

Annars tycker jag att det är bättre att vara glad och positiv så:

Experience needed to increase from level 85 to level 90 has been reduced by 33%. (Från PTR-notes) Åh vilken bra ändring! Jag har tre karaktärer på level 90 nu och försökte börja med warlocken men orkade verkligen inte ta mig igenom Pandaria-levlandet en gång till, så det stannade till redan på 86. Ska bli så skönt att det åtminstone kommer gå lite snabbare efter detta, så nästa patch planerar jag att minst levla upp locken och helst levla någon av mina druider med, antagligen alliancedruiden så att jag får achievement.

Reduced the number of Lesser Charms of Good Fortune needed for the Mogu Runes of Fate weekly quest to 50, down from 90. Det gick ju in som en hotfix nyligen och jag tycker det är superbra! Har ett lager av charms på både magen och DK'n från alla pet battles (och dailies) och nu lär det räcka ett tag framöver. Kanske till och med orkar skaffa lite coins på min hunter, snart! ;)

Black Primal Raptor Farmade ett tredje ägg för några dagar sedan och igårnatt kläcktes det till en Black Primal Raptor, som var det enda mount jag saknade från äggen, tjoho! Känns som jag har haft ganska mycket tur där eftersom jag fick varje färg från tre ägg istället för att få samma flera gånger. Nu behöver jag bara skaffa mer bones så att jag kan köpa den vita också.

blackprimal

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen