• Hem
  • Arkiv

Playstation 4 & Pandapriest

Kollar just nu på presskonferensen för Playstation 4, var för upptagen med att spela igår för att kolla på det live. Var förstås mest intresserad av vad Blizzard hade att säga, även om man får reda på allting ändå genom twitter, haha. Jag spelar nästan aldrig konsolspel överhuvudtaget, mest för att jag inte tycker att jag har tiden. Ibland känner jag att det hade varit roligare att inte vara låst i något spel utan bara spela massor av olika spel, men samtidigt älskar jag raiding i World of Warcraft och då blir det ju en del låsta kvällar. Om man dessutom är GM räcker det inte att bara logga in för att raida tre kvällar i veckan. Hur som helst kanske jag tar och skaffar ett PS4, med mitt nyupptäckta intresse för Diablo 3 kanske det blir värt det? ;) Blev i alla fall rätt sugen efter att ha kollat presskonferensen, så vi får väl se!

På tal om D3 så har jag spelat det en del på senaste. Följer med Stefan och en guildie när de farmar. Tycker själv att det är mer intressant med storyline medan de suckar och trycker bort all RP. "Men vi har ju redan sett det hundra gånger!". Kan väl till viss del förstå dem, jag får väl vänja mig vid att bara hack'n'slasha mig igenom spelet. Haha! Kan ju alltid köra igenom det ensam en gång till också, har aldrig kollat alla filmer eller läst/lyssnat på questerna eftersom jag alltid kört med otåliga grupper. Tycker dock att det är absolut roligast att vara fler när man spelar :)

World of Warcraft då? Inga raids på senaste, tråkigt. Har istället roat mig med att som vanligt tjäna guld men också med att göra ett nytt försök till att levla upp en priest! Priest är en av de klasser som jag aldrig lyckas komma längre än till typ 40-50 med. Denna gång ska jag testa att heala mig igenom alla levlar, kör tillsammans med Stefan som drar upp en warlock. Förutom monken så har jag aldrig healat innan så hoppas att det ska göra levlingen lite mer intressant. Får väl hålla er uppdaterade om hur det går, level 22 just nu!

levling

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen