• Hem
  • Arkiv

Pets, pets, pets

Det är dags att försöka blogga lite grann igen eftersom jag har ett rejält lager av screenshots som bara ligger och väntar. Jag hoppas någon tycker det är kul att se dem, förutom jag då ;)

abyssiusJag har inte spelat så jättemycket, ett återkommande tema för min del verkar det som. När jag väl har varit inloggad har jag varit ganska duktig med att göra achievements, farma pets och mounts, så det har blivit en hel del nya sådana, framförallt pets! Kände att det fanns lite väl många screenshots, så har valt ut några av dem bara. Min senaste favorit är Abyssius här ovanför. :)

fragmentDe flesta pets jag har fått är ifrån det nya achievementet Raiding with Leashes III - här ovan är Fragment of Suffering som droppade för min death knight. Resterande har jag köpt via reputation då jag har fixat exalted med Arakkoa och revered med Steamwheedle.

slithershockelverHär är det absolut senaste tillskottet som jag fick bara för en liten stund sedan, Slithershock Elver, som blev mitt första pet från traveling pet trainer! Har försökt köra mot trainern varje dag, oftast brukar någon av mina chars ha den och annars letar jag i group findern.

shadowmanechargerDet har faktiskt blivit ett nytt mount också! Shadowmane Charger går att köpa när man nått exalted med Arakkoa Outcasts. Tycker väldigt mycket om talbuks, så denna har använts flitigt.

selfiezOch så har det blivit en och en annan selfie, här med pojkvännen.

Jag har som sagt jobbat lite på achievements också, framförallt sådana som är ifrån Assault-quests. Jag har fortfarande mängder av achieves kvar att göra då intresset knappt har funnits alls, men nu kan jag känna ibland att det är trevligt att göra något achievement då och då som paus från plugg.

Hoppas att det är någon kvar som läser, jag ska försöka bli lite bättre på att uppdatera, saknar att blogga :)

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen