• Hem
  • Arkiv

Pets och toys

Hej! Ytterligare lite tid har förflutit, men jag har inte direkt gjort några nya saker. Det har varit fortsatt worldquestande och så har jag kört en och annan pet battle. Min största fokus ligger nog faktiskt vid auctionhouse när jag väl är online, utöver att köra någon heroic här och där eller göra world quests. Första raiden har ju släppts också men jag har inte varit inne någonting än, får se om det blir av framöver. Vore väl roligt att se bossarna kanske, men det gäller att ha tid och ork.

Denna vecka har jag bara kört en enda mythic också vilket inte är det bästa kanske. Det är lite jobbigt att inte ha en riktigt fast 5man grupp som man alltid kan köra med, skulle verkligen vilja ha det för achives, mythic+ etc, att inte köra alls ökar ju inte direkt chansen för att få en legendary heller.cidiUnder mitt questande har jag i alla fall stött på en och annan ny toy och pet - vissa genom reputation som på bilden ovan, andra genom rares eller quester. När man inte läser på eller har en aning i förväg om vad som kan droppa blir det en extra rolig överraskning att faktiskt få saker, jag gillar det!

Brewfest är ju igång också så jag passade på att samla ihop coins till Sausage Hat, den kräver bara 100 coins så det går att lösa på en dag för den som också bara saknar just den! Jag börjar närma mig 300 toys så det kanske borde vara min fokus framöver, jag tror faktiskt det.

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen