• Hem
  • Arkiv

Petleveling: vecka 3

Ytterligare en vecka av petlevling har gått och jag tycker verkligen det går jättebra! Att levla upp ett pet om dagen tar inte mer än kanske en kvart, så önskar att jag hade kommit på denna idé tidigare så hade kanske alla pets redan varit 25 ;)

Trainers jag använt:

Eastern Kingdoms Deadwind Pass: Lydia Accoste

Outland Shattrath City: Morulu the Elder

Pandaria Valley of the Four Winds: Farmer Nishi

Krasarang Wilds: Mo'ruk

Dread Wastes: Flowing Pandaren Spirit

Vale of Eternal Blossoms: Aki the Chosen

Alltså ingen större skillnad mot vad jag har gjort förut, förutom att jag slutat med tränaren i Shadowmoon Valley, mest för att jag tycker det räcker med ovannämnda. Idag levlade jag faktiskt upp hela tre pets bara på ovanstående trainers, men då var förstås alla redan över 20 till att börja med.

petlevling

Så, vilka pets har jag levlat upp veckan som var?

Måndag: Azure Whelpling

Tisdag: Fawn

Onsdag: Blighted Squirrel, Lil’ Bling, Dandelion Frolicker

Torsdag: Wind Rider Cub

Fredag: Rascal-Bot

Lördag: Minfernal

Söndag: Nexus Whelpling

Det blir alltid någon dag när jag levlar upp flera på en gång, haha. Förutom att ha levlat pets har jag också letat efter rares av de vilda pets jag redan har och sen har jag fått en hel del stenar så att jag har kunnat uppgradera andra pets med, bland annat Lil' Bling. Jag fångade alla pets nästan direkt när jag blev 90 och då tänkte jag inte så mycket över vilken kvalité varje pet hade utan fokuserade mest på att ha ett av varje, och det gör att jag har väldigt många common/uncommon samt några poor. Det jag blev mest nöjd med denna vecka var att jag hittade rares av Emerald Proto-Whelp och Nexus Whelpling, drakar är ju mina favoriter. Försöker ta zon för zon, en dag kanske jag har alla pets i rare!

winterInför kommande vecka skulle jag gärna vilja hitta en sten så att jag kan uppgradera min Feline Familiar, annars har jag inga specifika planer för vilka pets jag ska levla upp.

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen