• Hem
  • Arkiv

Petleveling challenge!

Jag tänkte utmana mig själv lite och sätta ett mål för Pet Battles inför nästa expansion. Av vad vi hört hittills så kommer de inte höja maxlevel för pets utan det stannar på 25, super tycker jag! Det kommer ju bara fler pets hela tiden så att höja den skulle ha gjort det svårt att hålla alla på maxlevel. Nu har ju jag långt ifrån alla på maxlevel ändå, därav målet: 200 level 25 pets innan nästa expansion.

Det borde inte vara något problem att nå målet så länge jag kör på, jag har idag 94 pets på 25 vilket innebär att jag behöver levla upp strax över 100.

petbattlezHar tänkt försöka levla upp ett pet om dagen, så får vi se hur det går. Kommer både att ta sådana jag redan har på hög level samt de jag har på level 1, tänkte ha en liten lista över pets jag vill levla upp framöver och blogga om progressen, för att kunna se framsteg och peppa mig själv. Får väl se hur ofta jag postar om det, en gång i veckan vore väl det bästa!

petbattlesDenna vecka har jag redan lyckats levla 1 om dagen sedan i måndags, så nu är det bara att hålla igång det. Förhoppningsvis kan jag komma med några tips på snabb leveling framöver allt eftersom jag testar nya ställen. Vi får se! :)

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen