• Hem
  • Arkiv

Pet charms-pet

Nu har det gått några dagar sedan patchen släpptes och därför tänkte jag uppdatera lite! Jag tycker det är ganska trevligt att i alla fall ha någonting att göra, även om jag funderar lite över hur Blizzard tänkte. Jag vet att vissa saknade dailies som blivit ersatta av Apexis-grind och nu känns det som att de har löst det genom att skapa dailies som går ut på att göra Apexis-grinds... Jag har dock inte så mycket emot det, men hade hellre sett lite variation på saker att göra kanske.

bloodthornSå, jag ser till att göra mina dailies varje dag på Cidien, för rep och crystals. Jag har 125k crystals nu så det börjar närma sig mount :) Medan jag gör dailies så brukar jag passa på att köra några av legendary-petsen också och har därför skrapat ihop några pet charms, som jag handlade upp idag! På första bilden har vi Bloodthorn Hatchling och på den andra är Dusty Sporewing.

dustysporewingDe kostar 50 Pet Charms styck och är därmed de billigaste av de nya petsen. Nästa mål blir att samla ihop till de andra två petsen, det får gå sakta men säkert.

Kan för övrigt ge ett litet tips när det gäller legendarypetsen, jag kör en och samma kombo mot dem allihopa: Pandaren Waterspirit - Chrominius & Emerald Proto-Whelp. De gör mig aldrig besviken :)

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen