• Hem
  • Arkiv

Panda? Undead?

rcEn av de bästa sakerna med PTR är att man får byta ras hur mycket man vill vilket jag har gjort fram och tillbaka på Cidien från det att den öppnade. Jag gjorde samma sak för ett par år sedan på PTR före Dragon Soul. Testade orc och troll då, bloggade om det till och med! Denna gång testade jag pandaren och undead eftersom jag varit rätt sugen på att byta ras på senaste. Det är ju bara det där med att jag alltid varit blood elf på min mage, vilket gör att det skulle kännas rätt så konstigt att byta. Skulle antagligen vilja byta tillbaka någon gång, vilket gör att det kanske är lite onödiga pengar, men ändå.

Min warlock brukade vara undead eftersom belfs inte ens fanns när jag skapade henne och jag älskar deras casting animations! Pandorna är så välgjorda och söta, älskar deras ansikten, men tycker inte de passar i allt gear eftersom de är ganska så runda, haha. Mitt nuvarande transmorg ser t.ex. inte super ut på en panda. Skulle ju kunna gå enbart efter racial men då är det ju troll som blir det mer självklara valet och jag är inte så säker på att jag vill vara troll. Vilka problem jag har! ;)

Jaja, tänkte att jag åtminstone kunde visa i bloggen hur Cid skulle se ut om jag bytte ras. Sen får vi väl se om det någonsin händer live!

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen