• Hem
  • Arkiv

Outland -> Kazzak

serverbytetYes, that happened. Efter att ha kämpat på länge mot en ständigt utdöende hordesida på Outland så gav vi till slut upp och tog ett impulsmöte på Mumble med alla members. Alla var överens om att det var lika bra att flytta, så det blev av redan samma dag. De sista två kommer över i slutet av nästa vecka, så då är hela Fantastic Ten - eller Quintessence som vi heter nu, på Kazzak! Vi saknar 2 spelare för att kunna vara igång helt i Siege och vi hoppas såklart att vi kan hitta dem på Kazzak.

Det känns lite konstigt att ha lämnat Outland. Jag flyttade min mage dit 2008 (från Kazzak faktiskt) och har haft alla mina chars där sedan dess. När jag flyttade dit var det en stor, balanserad server där det alltid var någonting på gång, vilket den ju inte riktigt är längre för horde. Innan sommaren tappade vi ett gäng spelare och har inte kunnat fylla de spotsen på Outland, det har helt enkelt varit stendött då man rekryterat. Jag vet inte riktigt vad som hände med horde, men det blev en ond cirkel där alliance blev fler och fler medan horde blev färre vilket gjorde det svårt att levla, farma, göra dailies osv utan att konstant bli påhoppad, vilket i sin tur ledde att ännu fler flyttade bort och i MoP har det helt enkelt bara blivit värre och värre.

Efter 2-3 månader utan raids så ska vi förhoppningsvis komma på banan igen nu, kan säga att Kazzak verkar riktigt lovande och det är underbart att se så mycket folk - utan att för den sakens skull behöva köa in en halvtimme för att spela.

Något som är lite kul med Kazzak är att det faktiskt var där jag skapade Cidien. Det var visserligen inte min första server (vilket var Burning Legion) men det var min mains första server, så på sätt och vis är hon hemma igen! ;)

Så, hejdå Outland, jag saknar servern som den en gång var! Kommer alltid komma ihåg alla roliga minnen och underbara personer jag mött på servern, men förhoppningsvis kan jag få nya minnen och nya kontakter på Kazzak istället och så finns ju alltid real.id.  Nu gäller det bara att få över alla alts, haha!

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen