• Hem
  • Arkiv

Nya pets och mounts 6.2.2

Men hallå... Blizzard kommer ruinera mig! De senaste nyheterna är ett gäng pets och mounts, de flesta ifrån Blizzard Store, Collector's Editions eller Blizzcon, men också en hint om mount från Timewalking dungeons. Läs mer här! Jag vill mest visa upp dem:

upMP01Murkidan - årets Blizzcon pet. Det är nog min favorit hittills av dem, wow! Jag hade garanterat köpt en virtual ticket till Blizzcon i alla fall, men nu känns det ju extra bra.

upMP02Och här är förstås petversionen av storemountet Runesaber. Brightpaw heter denna söta lilla katt och alltså... åååh. För jäkla söt!

upMP03Collector's edition mount & pet för LEGION, tycker petet är hur gulligt som helst, mountet ser lite creepy ut men jag gillar ändå modellen. 

upMP04Collector's Edition pet för Starcrafts senaste expansion, vill gärna köpa paketet som innehåller alla CE's för SC, kommer troligtvis göra det när de fixar buggen. Just nu kan man inte köpa paketet om man redan har ett CE från SC, vilket jag har.

upMP05ÄLGMOUNTET. JA, ge mig! Det verkar tyvärr vara ytterligare ett storemount... och jag som redan ligger efter med dem. Saknar 2 mounts och 1 pet från store :( Älskar modellen i alla fall <3

MinionofGrumpusDet här ska tydligen vara ett mount som blir tillgängligt via Winter's Veil, coolt. Längtar efter Hallow's End och Winter Veil :) de två mysigaste eventen i WoW enligt mig.

HeavenlyAzureCloudSerpentSist men inte minst: nytt mountachieve med denna skönhet som belöning för att ha samlat 300 mounts. Jag kommer "tyvärr" låsa upp mountet direkt, hade gärna sett ett achievement att sträva efter, men det är ändå jättekul när det kommer nya tycker jag :)

Jag är riktigt exalterad över dessa nya mounts och pets, vill ha nu!

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen