• Hem
  • Arkiv

Nya mounts, toys och pets!

Nu är det väl dags att blogga igen? Fastän jag spelar relativt lite så hinner jag med mer saker än vad jag haft tid att skriva om, så jag tänkte ta ikapp lite av det.

mottledmeadowJag har faktiskt fått några nya mounts och pets! Jag lyckades först och främst stöta på Luk'hok i Nagrand som gav mig Mottled Meadowstomper, vilket gör att jag nu bara behöver Silthide och Poundfist för att vara klar med rarespawns i Draenor. Jag campar lite nu och då samt försöker hålla utkik i group finder, men har bara hittat troll hittills.

grinningreaverSedan bestämde jag mig för att köpa en present till mig själv eftersom Grinning Reaver är på 50% rea just nu. Gillar modellen och det var det enda store-mount jag saknade, så varför inte slå till? Detta gör att jag nu har 311 mounts om man inte räknar med klassmounts och utesluter alliance!

bonewaspVad gäller pets har det väl inte hänt så värst mycket. Jag fick achievet Legendary Pet Battler och så har jag köpt en Bone wasp. Annars farmar jag rares i Nagrand för deras pet, sambon har betydligt mer tur än mig dock, som har fått två pets, jag har inte haft någon tur än så länge. Jag tycker ju dock det är rätt trevligt att ha någonting att farma så jag har inte haft så pass bråttom att jag köpt dem - i alla fall inte än!

toyboxsssMed den nya titeln som kom i patchen så har jag förstås blivit åtminstone lite mer engagerad i toy-samlandet. Jag har verkligen inte varit speciellt duktig på att farma toys, intresset har helt enkelt inte funnits. Nu försöker jag i alla fall lite genom att campa rares och just för tillfället är det förstås Brewfest som gäller. Jag har för mig att jag hade någon toy därifrån förut men verkar ha tagit bort den, så jag får samla om allihopa. Petet är mitt huvudmål men förhoppningsvis ska jag hinna med toys också.

Jag är lite irriterad på mig själv för att jag tog bort alla kostymer från bilden här ovan, det var innan de blev toys, jag ville spara plats. Nåja, någon dag kommer jag ha titeln! Tills dess kanske jag borde blogga mer om de toys jag skaffar, jag gjorde ju till och med en kategori för dem i bloggen.

Det är väl vad som har hänt här senast. Vi får väl se om den närmaste framtiden blir lite mer händelserik, jag hoppas på mer challenge modes samt att börja dra igång lite casual raiding :)

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen