• Hem
  • Arkiv

Nya mounts och 6.2.2

Hej på er! Regnet öser ner och jag behöver snart sätta igång med läsandet för idag, men innan dess ville jag visa er mina tre nya mounts:

mysticrunesaberJag börjar med Mystic Runesaber eftersom att det är en lila katt. Jag fyllde faktiskt 25 år igår och förutom fin uppvaktning irl av släkt och vänner så fick jag två fina presenter i spelet också! Båda var ifrån Crit och var så mycket som mountet ovan samt en virtual ticket till BlizzCon 2015, wiie! Blev väldigt överraskad och glad, nu har jag både ett av de finaste storemountsen och inom kort en Murkidan <3 Sen ska det förstås bli superkul att se BlizzCon i år igen också. TACK!!

heavenlyazureNär jag loggade in idag fick jag ett annat nytt mount: Heavenly Azure Cloud Serpent. Denna skönhet är en belöning för att ha samlat 300 mounts vilket jag har gjort. Jag vet inte riktigt hur achievet räknar, för kollar man mina samlade alliance och horde mounts har jag 345 stycken (den siffra som syns i mount tab), men i statistics för Cidien har jag 309. Hur som helst var det ju en bit över mållinjen för den nya draken och jag tycker verkligen om den!

gronnling Sist men inte minst har vi Coalfist Gronnling. Den kommer ifrån ett mission i Garrison och för att ens kunna få detta mission behöver karaktären ha 675 ilvl vilket jag skaffade på två alts just för att Cidien aldrig ville få rätt mission. Det roliga var att när jag äntligen fick rätt mission så fick jag det på både min priest och min dk. Det fick bli ett mount till mig och ett till pojkvännen :) Så, den senaste tiden har inte alls varit illa när det kommer till mountsamlande. Älskar mina nya mounts!

Idag kom ju 6.2.2 äntligen ut också, flying <3, jag måste dessvärre (fast jag är rätt pepp på det faktiskt) läsa en hel del kurslitteratur idag så jag får utforska mer av patchen lite senare eller i någon paus. Vi får väl se om det blir något mer att skriva om framöver!

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen