• Hem
  • Arkiv

Neverwinter

Igår spelade jag och en guildie lite Neverwinter. Jag visste verkligen ingenting om spelet utan hade bara hört andra tala om det, bland annat min bror som tyckte att jag skulle testa. Det var han som fick mig att pröva World of Warcraft första gången så tänkte att jag kunde ge Neverwinter ett försök eftersom raiden blev inställd och jag inte hade något bättre för mig.

Det ligger en viss charm i att inte veta någonting utan bara köra, lite som när jag prövade just WoW första gången, fast det var mitt absolut första mmo så nu är man ju lite mer van vid upplägget. Tyckte att en hel del grejer i Neverwinter påminner om Diablo 3, haha. Bland annat de spells som min Control Wizard började med, en Ice Beam och Arcane Missiles. Så, helt nytt blir det kanske aldrig igen, men alla spel är ju i alla fall lite olika,  så jag och Gobbit gjorde säkert hundra fel igår när vi spelade, men roligt var det!

neverw Vi tog oss till level 8 innan det var dags att sova, helt okej eftersom själva skapandet av karaktären tog ett halvår. Jag gjorde en superspinkig elf, som blev lite väl spinkig när man kom ut ur skapande-rutan och in i spelet där hon inte hade en stor klänning som täckte allting, oops. Ser nästan ut som att hon ska gå av ifall någon slår henne (kolla bara benen), men å andra sidan ska ingen slå på henne eftersom hon är en ranged klass, så det ska nog gå bra.

Jag tror att det kommer bli en hel del Neverwinter framöver. Tycker om att ha andra spel att köra utanför WoW, kommer troligtvis aldrig lägga ner lika mycket tid på något annat spel men just att få lite omväxling är trevligt! Måste bara få in fler guildies att spela med, för alla spel är roligare när man är flera! :D

Någon annan som har prövat? Det är gratis om någon undrar!

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen