• Hem
  • Arkiv

Nest Guardian, Steelmaw etc.

Känns som min nya grej är sammanfattningsinlägg lite då och då, men det är väl helt okej? Jag har någonting nytt på alla fronter så det är lika bra att sätta igång.

Guild: Nu är vi igång med rekrytering och har invitat ett gäng spelare. De flesta av våra gamla guildies har gått med och är redo för att börja raida imorgon. Det största problemet vi har just nu är väl att få folk att signa i kalendern och gå med i hemsidan så att de kan ta del av information, annars har det gått bra. Det är kul att det blir mer och mer liv i guilden också.

-> Klicka här <- för att komma till hemsidan om du vill veta mer.

guardianPets: Jag har blivit lite bättre på att köra pet battles åtminstone varannan dag eller så. Sparar ihop charms till toys! Jag har faktiskt fått ett nytt pet också, i form av Corrupted Nest Guardian som Crit fick när han körde en Hellfire pug! Wiie <3

garn Mounts: Denna morgon körde jag invasion som jag försöker göra varje vecka såklart, eftersom jag behöver mounts. Denna gång hade jag faktiskt turen att få ett av dem: Garn Steelmaw. Två klara, två kvar att skaffa!

bonetoyToybox: Sist men inte minst har vi några nya toys. Jag har fått Farwater Conch och Indestructible Bone sedan sist. Benet är på bilden här ovan! 192/200 för titel, det närmar sig.

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen