• Hem
  • Arkiv

Murkalot & 8/14 heroic

murkalotImorse låg ingen mindre än Murkalot och väntade på mig i mailboxen:

Thank you for your attending BlizzCon 2013! As a special gift of appreciation, we would like to present you with this eager little murloc crusader.  May Murkalot lead you to new adventures across the face of Azeroth and beyond!

Alltså åh, bara älskar honom! Som vanligt med pets man betalat för så är han välgjord och har flera animationer så han är ganska rolig att titta på. Helt klart ytterligare en favorit i samlingen, får nog bli att levla upp honom i eftermiddag när jag är klar med allting som behöver göras.

Jag ser så mycket fram emot BlizzCon, lite synd bara att inte vara där på riktigt, men virtual ticket är ju bättre än ingenting. Ska bli spännande att se vad den nya expansionen har att erbjuda, finns ju mycket spekulationer och "läckt" material, men man vet ju aldrig riktigt vad som stämmer, så det återstår att se. Tänker inte missa en sekund. ;)

generalnazgrimheroicInte nog med ett nytt pet, vi fick en ny kill igår också! General Nazgrim hör till en av de lättare bossarna så det behövdes inte många tries innan han föll, vilket gör att vi nu har dödat 8 av 14 bossar i heroic, över halvvägs! Härligt :)

Nej, nu ska jag dricka upp mitt kaffe, slänga upp några auktioner och sedan ska jag göra något så roligt som att städa... hoppas ni har en bra dag!

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen