• Hem
  • Arkiv

Moon Moon

Vi är mitt uppe i en Darkmoon Faire vecka vilket betyder nya chanser på pets som Darkmoon Rabbit, Darkmoon Eye och Moon Moon. De två förstnämnda hade jag redan så fokus har varit på Moon Moon som droppar av bossen Moonfang. Hon spawnar ungefär en gång i timmen och looten fungerar precis som bossar på Timeless Isle osv där du bara behöver slå moben för att kunna ta del av looten. Jag vet inte hur det ser ut på andra servrar men på Kazzak brukar det alltid finnas folk som står och campar så det är aldrig några svårigheter att döda bossen. Brukar oftast finnas folk från andra servrar där med.

moonmoonFörra gången Darkmoon Faire var igång så försökte jag köra åtminstone en gång per dag och jag tror att jag sammanlagt dödat bossen omkring 10-15 gånger innan petet droppade. Inte så farligt alltså med tanke på att den spawnar så pass ofta. Egentligen inget direkt speciellt pet utseendemässigt, vargar har vi ju sett förut i olika färger, men jag tycker om vargar så självklart tycker jag om denna med!

moonfangspawPå i princip varje kill har jag fått itemet Moonfang's Paw som låter dig bli en liten varg, som faktiskt går att använda i combat osv vilket jag tycker är kul. Raida som en varg! ;)

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen