• Hem
  • Arkiv

Moar pets, handle it!

Nu har det blivit några nya pets igen så tänkte samla alla i samma inlägg:

skylanternSky Lantern går att köpa för 7500 coins och när jag insåg att jag inte hade köpt den än fixade jag det med en gång, efter att ha dödat en hel del rares så har jag nämligen ett ganska stort lager av coins. Det är verkligen dags att börja farma Emperor-rep så jag kan köpa mount, haha.

azurecraneAzure Crane Chick får man genom att loota nests på Timeless Isle. Jag har lootat varje nest jag sett och har ingen aning om hur många det blev i slutändan, men jag fick petet i alla fall!

omin Ominous Flame farmade jag i några timmar före den droppade, har ju faktiskt inte så mycket emot att farma, bara att titta på stream/serie och köra. :) Älskar detta pet, så gulligt! Ser fram emot att skaffa resterande elementals från ön, framförallt den röda som droppar av Garnia.

zaoSist men inte minst, en av storfavoriterna: Zao, Calfling of Niuzao. När man vinner Celestial Tournament första gången får man 3 coins direkt att köpa pet för, efter det måste du vinna scenariot tre gånger innan du kan köpa nästa och det blev jag alltså klar med igår! Valet föll på lille Zao eftersom jag hade svårt att bestämma mig mellan honom och Xuen vid första valet. Hur söt?!

Det blev med andra ord några stycken nu sedan jag kunnat sluta campa Huolon, har fortfarande många kvar men tycker bara det är roligt. Får se hur många jag hinner skaffa innan utlandsresan!

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen