• Hem
  • Arkiv

Mina första timmar i Skyrim


De senaste timmarna
har jag spenderat i Skyrim. Behövde en liten paus nu eftersom jag är så trött. Tiden bara sprang iväg igårnatt, blir ju lätt så när man har något kul att göra. Svårt att hålla koll på klockan! Det har alltså inte blivit speciellt mycket sömn men desto mer spelande ;)

Så vad tycker jag om spelet hittills? Jag älskar det. Förmodligen gör jag en jäkla massa fel, använder fel gear och framförallt virrar runt lite överallt. Men det bästa med spelet är just att det inte gör någonting, även om jag hamnar i en stad jag egentligen inte skulle till finns det någonting att göra.

Jag köpte en häst och begav mig upp till snötäckta berg med extra mysstämning tack vare att det snöade, underbart!
Utöver det har jag lurat en tant och dödat ett par drakar också, såklart. Har dessutom tänd eld på min trogna vapendragare, som syns på båda bilder, ett antal gånger men hon verkar inte bry sig om det särskilt mycket, hon hänger på ändå. Jag måste nog öva lite mer på att sikta när det gäller eldbollarna!

Nu blir det som sagt lite spelpaus, förhoppningsvis raid ikväll (blev ingen i torsdags) så får vi se om det blir mer Skyrim efteråt eller om det får vänta tills imorgon.

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen