• Hem
  • Arkiv

Mimiron's Head

Jag älskar ju mounts och varje nytt tillskott i samlingen gör mig förstås väldigt glad, men så finns det vissa mounts som gör mig lite extra glad. Mounts som jag velat ha länge, eller som varit svåra att få, eller som kanske ser väldigt speciella ut. Igår fick jag ett av de mountsen, ett av dem som jag länge inte visste när jag ens skulle kunna börja farma på ett smidigt sätt.

mimironsheadblogg Jag har ju nämnt tidigare att jag och bästa Crit kör en hel del mountruns ihop (tänkte förresten slänga upp ett inlägg senare om vad jag farmar), vi försöker hitta vägar att 2manna det mesta och brukar lyckas bra! Yogg-Saron med 0 keepers var en av de encounters som vi väntade längst med att börja farma, ända tills jag körde Ulduar en dag med en kompis och upptäckte att encountern inte alls var svår längre (de gjorde vissa ändringar för ett tag sedan som gör att fighten blir enklare i och med att man inte tappar så mycket sanity i början längre). Efter det började vi 2manna med två par chars: death knight/mage + hunter/shaman.

Igår såg jag att två personer jag följer på twitter hade fått Ashes of Al'ar, samt att en annan person hade fått mountet från Alysrazor, så när raiden blev inställd sa jag till Crit att vi borde köra Ulduar eftersom det var en dag då mounts droppade. Så, vi körde Ulduar, kom till Yogg och... jag blev ägare till Mimiron's Head! GALET. Trodde väl aldrig att det skulle bli så snart. Den lyckan! ;)

mimironsheadach

Detta är verkligen en av höjdpunkterna i mitt samlande, Mimiron's Head är som sagt väldigt speciell för mig och jag är så glad att den är min nu! Stort tack till Crit som hänger med och farmar både det ena och det andra, hoppas att vi får vårat nästa flygande huvud snart <3

Tyvärr droppade det ingenting från vårt andra run, men däremot följde jag med en annan guildie in i Tempest Keep för att hjälpa honom med Kael'thas... och vad droppade om inte Ashes of Al'ar?! Grattis Gobbsan! Känns ändå som att det var något speciellt igår med alla drops.

mimironshead3

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen