• Hem
  • Arkiv

Mighty Caravan Brutosaur

Som vanligt har det gått alldeles för lång tid sedan jag senast skrev någonting här, det var i snöiga februari senast och nu sitter vi här mitt i sommaren som ville dyka upp redan i maj! Jag har varit rätt upptagen med att jobba, vara trött, städa, jobba lite till och göra mitt bästa för att ta vara på det fina vädret och försöka hinna med att socialisera lite med familj och vänner. Någonting jag inte alls har avsatt någon tid för är SPEL. Jag vet inte hur det blev såhär, förr prioriterade jag spel före allting annat (vilket visserligen inte är så bra det heller), nu hamnar det alltid på sista prioriteringsplatsen och hinns helt enkelt inte med. Jag älskar dock att spela, så jag skulle behöva ta mig tiden lite oftare.

Mighty Caravan Brutosaur

Hur som helst. Jag tänkte gästa min blogg lite såhär en förmiddag före eftermiddags/kvällspass och ville ha någonting att skriva om. Vad passar då bättre än mina två före detta favoritintressen i World of Warcraft: mounts och guld?! För att vara riktigt ärlig har jag blivit en urusel goldmaker. Jag tjänar knappt så att det räcker för ett token varje månad, det blir mestadels plus minus noll. Det blir att jag håller kontot aktivt för att kunna posta auktioner som täcker kostnaden för att hålla kontot aktivt. Ja, ni hör ju... Det är dock någonting jag skulle vilja bli bättre på eftersom att det kommer ett mount med en prislapp på 5 miljoner i nästa expansion. (Reins of the Mighty Caravan Brutosaur) heter den, och det är väl ungefär den enda nyhet jag har hängt med i vad gäller expansionen. Men alltså, hur coolt är det inte med en dinosaurie med tillhörande AH? Måste ha! Frågan är dock om den är tillräcklig motivation för att jag faktiskt ska spendera lite mer tid på AH innan BFA. Ambitionen finns väl där i alla fall, men vi får se.

Det finns så enormt mycket jag skulle behöva ta tag i in game innan expansionen kommer. Jag har ju inte ens dödat sista bossen för fågelmountet som snart försvinner, hjälp! Det blir inte bättre av att jag numera spelar på 10 fps med sämsta grafiken. Skulle verkligen behöva uppdatera mina datordelar, men jag köpte precis en bil så de ekonomiska förutsättningarna finns inte riktigt där. Oh well, man kan ju alltid drömma lite. Kanske att jag kan börja med att ägna åtminstone lite mer tid till WoW, ah och min blogg? Vi får se. Vill i alla fall passa på att önska er som fortfarande råkar snubbla in till min blogg en alldeles fantastisk sommar!

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen