• Hem
  • Arkiv

Midnight och försenad expansion

Hallå! Ny vecka efter att precis ha avslutat en extremt hektisk sådan, med jobb, seminarier, två inlämningar, grupparbeten och heldagsworkshop. I helgen varvade jag jobb med höstmys (timmar i skogen letandes efter icke-existerande kantareller, typ) och att läsa uppsatsidéer. Den här veckan blir det nästan bara fokus på skola vilket känns väldigt skönt. Kanske hinner jag till och med spela lite 😉 Det har nämligen varit superlite av det på senaste, har knappt ens hunnit plocka upp Switchen, då är det illa.

Jag tänkte i alla fall passa på att skriva några rader om att releasedatumet för Shadowlands flyttades fram… för min del kunde det nog faktiskt inte ha kommit lägligare ärligt talat. Jag har så oerhört mycket med skolan och jobbet just nu att jag sällan hinner logga in, så ju längre fram expansionen släpps – desto mer kommer jag hinna spela. Jag kan dock förstå den enorma besvikelsen för alla som suttit och väntat och kanske bokat in semester vid release. Jag känner med er! Förhoppningsvis gör framflytten i alla fall att Blizzard hinner fila extra mycket på expansionen och jag måste säga att jag hellre får en välarbetad expansion än något som stressas fram och innehåller buggar eller har balansproblem.

En kul grej är att jag faktiskt fick ett nytt mount sist jag spelade, Midnight från Karazhan! Jag har farmat den nästan varje vecka när jag har haft tid att logga in och blev väldigt glad när den äntligen ville droppa. Det känns också som ett ganska passande mount för hösten, den ger lite Halloween-vibbar nästan. Känner nu att jag skulle behöva göra en lista för vad jag ska farma framöver, jag har rätt dålig koll numera.

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen