• Hem
  • Arkiv

Malkorok heroic & pets

malkorokbloggIgår föll ännu en heroicboss, Malkorok. Det går verkligen bra för oss just nu, nya bossar hela tiden! Hoppas att det fortsätter i den stilen, alla har varit jätteduktiga i detta tier och vi har både väldigt kul under raids plus att man verkligen märker av att alla spelare blir bättre och bättre, första gången på länge som vi har ett så tight team! Vi behöver fortfarande ett par spelare till men förhoppningsvis dyker det upp några schyssta applys snart ;) Vi börjar närma oss Thok nu där vi kommer behöva använda oss av 3-4 healers och vi har bara 2 healers just nu, men det ska nog lösa sig.

jadespiritEfter raiden igår tog jag en sväng till Timeless Isle för att se om någon rare var uppe eftersom jag saknar väldigt många pets därifrån. Det var ingenting kul uppe så jag tänkte att jag kunde döda Jademist Dancers ett tag eftersom de droppar pet också och hade den extrema turen att den allra första moben jag dödade droppade petet, så nu är jag en Jademist Dancer rikare.

pierreInte nog med det, för imorse kunde jag crafta Pierre som är ett mycket gulligt engineeringpet! Pierre fungerar som en cooking fire, man kan alltså laga mat på honom och själv vänder han dessutom pannkakor då och då, som på bilden ovan. Hur söt som helst! :)

Det är ju nästan lite jobbigt att få så fina pets hela tiden - har ju inte tid att levla upp alla! Får försöka bli lite bättre på att åtminstone köra trainers varje dag så blir det ett 25-pet om dagen i alla fall.

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen