• Hem
  • Arkiv

Mage transmog: Tier 8

Jag har trivts mycket bra med mitt senaste transmog, men när jag igår äntligen fick mina shoulders från Yogg-Saron igen (eftersom jag haft dem men såklart lyckats tagit bort dem någon gång, morr), så ville jag såklart pröva setet. När jag fick Tabard of the Lightbringer så var tanken att jag skulle använda just tier 8, så det var på tiden att jag fick alla delar så att jag kunde byta.

tier8mageJag kommer ihåg att när setet släpptes så var jag väldigt skeptisk till att inte ha någon robe, tyckte att det såg väldigt konstigt ut på en mage. Då fanns ju inte transmog heller, vilket kunde göra att man såg rätt lustig ut när man t.ex. var mellan olika sets, haha. Nu för tiden är jag faktiskt glad att det finns ett set utan robe, för har man en snygg tabard och använder med en robe så syns ju bara halva, vilket är lite synd.

Här är delarna jag använt: Shoulders: Conqueror's Kirin Tor Shoulderpads Chest: Conqueror's Kirin Tor Tunic Bracers: Scalebane Bracers Gloves: Gloves of the Elemental Triad Belt: Starwatcher's Binding Legs: Conqueror's Kirin Tor Leggings Staff: Archus, Greatstaff of Antonidas

Som synes så har jag inte använt de gloves som hör till tiersetet utan istället tagit dem från mage challenge mode setet. Blev väldigt nöjd med denna transmog, känns lite battlemage över det hela! :)

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen