• Hem
  • Arkiv

Mage transmog: Acid-Soaked Robes

Hur mycket jag än börjat gilla mage's challenge mode-set så kände jag ändå att jag ville ha en liten förändring idag. I vanliga fall brukar jag kolla ut något set jag gillar och sedan farma, farma och farma innan jag har alla delar, men denna gång blev det lite annorlunda. Jag fick ett chest inne i Siege på coin under en av våra clears och tyckte att det var fint, så jag bestämde mig helt enkelt för att bygga ett transmog kring det med saker jag redan hade i banken. Sagt och gjort:

transmog3Shoulders: Shoulderpads of Knowledge's Pursuit Chest: Akolik's Acid-Soaked Robes Gloves: Gloves of the Burning Scroll Belt: Miasmic Skullbelt Staff: The Undeath Carrier

Jag tycker faktiskt att jag lyckades matcha allting rätt så bra, även om det finns andra delar som passar bättre, men jag är nöjd! Allttid kul att sätta ihop mogs som inte är något färdigt set ifrån början, brukar inte springa in i lika många som ser exakt likadana ut då. Lär dock återgå till CM-setet lite senare, när jag tröttnat på detta, men ombyte förnöjer ;)

transmogphoenix

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen