• Hem
  • Arkiv

Mage Order Hall

Jag har inte fått alphan till Legion men följer nyheterna på MMO-champion och Wowhead. Jag missar visserligen en hel del eftersom jag kanske inte är sådär värst aktiv som jag varit förr, men någonting jag fastnade för var i alla fall några nya screenshots ifrån Mage Order Hall!

magehall Den här bilden påminner mig lite om Hogwarts trappor och alla rörliga porträtt därifrån. Jag är ju en Harry Potter-nörd av rang så det får självklart en stor tumme upp från mig! Där kan jag verkligen tänka mig spendera mycket tid framöver.

magehall3Såhär kanske man skulle inreda nya lägenheten? ;)

magehall4 magehall5Ja, jag är absolut inte besviken! Önskar bara att jag hade haft tillgång till alphan så jag kunde få uppleva det själv. Det är väl tur att andra delar med sig av sina erfarenheter istället. Fler bilder och information finns här.

Om ni undrar varför jag plötsligt postar två inlägg tätt inpå varandra efter att ha varit MIA i någon månad så har jag inget simpelt svar. Som jag tjatat om flera gånger redan är WoW ingen stor prio i mitt liv längre men jag postar väldigt gärna när jag känner att det finns någonting att skriva om. Hade önskat att det funnits mer att göra i Warlords, för det är väl snarare det jag borde posta om än en expansion som inte kommer ut förrän om några månader, men tyvärr är det ju inte så. Jag hoppas verkligen att Legion får mycket fler contentpatcher så att man inte tröttnar så snabbt!

Igår kväll gjorde jag faktiskt en hel del archaeology. Jag har nu en pristine kvar med Ogre och fem kvar med Draenor Clans vilket såklart är ganska trögt då jag självfallet får minst av Draenor-digsites. Just nu löser jag det genom att använda maps som slänger om digsites. Jag fick en ny pristine igår så det är inte helt hopplöst ändå, soon!

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen