• Hem
  • Arkiv

Madness heroic + Glory of the Dragon Soul raider!


Igår fick vi vår första hela kväll på Madness heroic vilket i slutändan ledde till att han dog! Vårt allra sista försök blev inte helt oväntat en kill (oftast så det blir i F10, haha). Det var inte lika mycket hjärtattack som Spine heroic som kändes mycket, mycket svårare men jag tog heller inte för givet att vi skulle döda Madness igår heller. Folk började bli trötta och vi hade just haft ett try där vår hunter föll ner och dog när han skulle hoppa mellan plattformarna (hey, bra att den buggen fortfarande inte är fixad?) men det gick fint och vi kan numera titulera oss Saviors of Azeroth ;)

Flera i gruppen (+ jag, fast jag sitter på heroicmountet efter fotografen Zephs önskan) fick klart sina Glory of the Dragon Soul-raider i och med att vi dödade Deathwing så det fick bli ytterligare en liten gruppbild!

Oerhört skönt att ha denna expansion avklarad, nu får vi bara se till att döda Sinestra och Ragnaros heroic så har vi dödat precis alla bossar denna expansion. Madness blev ett bra slut på denna expansion som har varit lite av en berg-och-dal-bana för Fantastic Ten. Folk har kommit och gått och jag vet inte hur många gånger vi inte vetat hur vi ska ta oss upp ur eländet, men på något vis har det funkat varje gång och jag är glad över det team vi har idag! Nu är det bara att hoppas på att Mists of Pandaria blir ännu bättre :) tills dess blir det en jäkla massa farmande och förmodligen lite Beta-spelande ;)


Droppade både Life-Binder's Handmaiden + en Blazing Drake på vår kill! Grattis till Zeik som fick Blazing :)

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen