• Hem
  • Arkiv

Lugnet före Warlords

Det är tyst här i bloggen och det har två orsaker. För det första så har det varit en del att göra i skolan, denna vecka är sista veckan av kursen så på fredag ska en hemtenta lämnas in. För det andra, vilket är den största anledningen, så händer det inte så värst mycket i WoW just nu. Det nya med prepatchen spelades igenom ganska snabbt och jag har fått allting jag ville ha från Hallow's End.

Något som däremot är på gång är våran guildrekrytering, vi har redan hittat lite folk och det ser faktiskt rätt lovande ut, även om vi har en lång väg kvar att gå till ett fungerande mythic-team. Det känns hur som helst jättebra. :)

Vad mer? Alltså det enda jag gör i WoW förutom rekrytering är auctionhouse och ett evigt campande av raren Spirit of Jadefire på Timeless Isle, i hopplösa försök att få hans pet. Faktum är att jag missade honom precis bara för att jag skrev på detta blogginlägg, orutinerat. Min death knight som har äran att campa har i alla fall fått ihop enorma mängder timeless coins och lesser charms.

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen