• Hem
  • Arkiv

Lucid Nightmare och andra mounts

Problemet med mig nu för tiden är att jag skjuter upp bloggandet för ofta och därför glömmer bort hälften av det jag hade tänkt skriva om. Som tur är kan mina screenshots hjälpa lite på traven, så jag tänkte att vi kikar på dem.

Text som visas när du har musen över

Precis som många andra har jag gjort uppdragen för mountet Lucid Nightmare vilket kräver att man löser en massa olika pussel. Det hela avslutas med en stor labyrint där det gäller att para ihop fyra orbs med fyra runor i olika färger. Jag kan ju ärligt säga att jag höll på att bli galen av den där labyrinten, när jag hade en enda färg kvar att hitta så la mitt nät av och kom inte igång förrän flera timmar senare och då hade förstås labyrinten hunnit bli resettad. Det var alltså bara att börja om, inte så kul. Det var dock skönt att bli klar med den, för jag tycker verkligen om mountet. Däremot är jag inte så förtjust i skuttandet den gör när den springer, så den har blivit rätt sparsamt använd, men den är fin på bild i alla fall!

Text som visas när du har musen över

Ett annat mount som jag hunnit skaffa sedan sist är Darkmoon Dirigible som kostar 1000 tickets. Jag hade redan ungefär 800 st som jag byggt upp genom åren (vet inte ens själv hur) så jag behövde inte farma speciellt länge. Det var ju ganska skönt att kunna köpa den med en gång, det hade inte varit kul att farma 1000 tickets på en och samma gång (om det nu går?).

Text som visas när du har musen över

Den mesta tiden ingame går förstås åt att göra world quests på Argus, försöker även att alltid döda alla rares som droppar mounts och ägg. Hitills har jag inte fått ett enda mount drop men har däremot öppnat två ägg. Det första innehöll bara yolk, men det andra var en Darkspore Mana Ray!

Text som visas när du har musen över

Det verkar dock inte helt bekvämt att sitta på det nya mountet? I skrivandets stund har jag tre ägg i bagen som väntar på att kläckas, får hålla tummarna för att åtminstone ett av dem är ett nytt mount.

Text som visas när du har musen över

Orphaned Marsuul får representera alla pets jag fått på senaste tiden. Just denna var från vendor för Argussian Reach. I övrigt har jag fortsatt farma gamla raids för pets där plus letat vilda rare pets på Argus. Det går sakta men säkert framåt!

Idag funderar jag på om jag ska köpa en virtual ticket till Blizzcon så att jag kan få årets ingame reward, vilket är mounts, känns ganska lockande faktiskt. Vi får se!

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen