• Hem
  • Arkiv

Love is in the air... igen

loveisintheair
It’s that time of the year again… dags att försöka få Love Rocket! Jag har kommit till det stadiet där jag inte blir det minsta besviken när jag inte får den eftersom jag knappast förväntar mig att den ska droppa. Jag har faktiskt sett andra spelare få den vid några tillfällen genom åren, men det är ingen tvekan om att den är väldigt sällsynt! Jag kommer dock självklart köra varje dag i hopp om att få den :)

Sedan är det väl dags för en liten veckorapport igen? Under första delen av den gångna veckan hann jag spela en del och kom en liten bit på väg till målen jag satt upp. Jag levlade upp 8 pets till 25, så den totala summan nu ligger på 379, jag solvade två pristines och lyckades göra Tormmok till min personal wingman vilket är en del av ett Garrison-achievement. Andra halvan av veckan gick åt till lägenhetsfix så då blev det inte mycket spelat, men jag är nöjd ändå! Det är kul att ha någonting att jobba emot för om jag känner för att spela men inte riktigt vet vad jag ska hitta på kan jag alltid kolla listan.

Och just det, jag har slarvat med mountruns igen men jag har åtminstone gjort world bossar på nästan alla chars. Alltid något!

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen