• Hem
  • Arkiv

LF svensk social guild?

quintessence

Spelar du horde på Kazzak (eller kanske har funderat över att levla en alt där) och vill ha en svensk guild? Då är det bara att kontakta mig så fixar jag en invite!

Igår flyttade jag och pojkvännen tillbaka till vår guild Quintessence (för er som läst bloggen lite längre så var det vår svenska raiding guild, som dock lagt ner raidingen för ett bra tag sedan). Vi är några spelare som raidat ihop innan som är i guilden nu, men vi ser gärna att fler svenska spelare går med för att i framtiden kunna få lite mer liv i guilden. Vill gärna ha en mer aktiv guildchat och folk som är inne och gör saker, det är ju betydligt roligare att köra mythic dungeons, timewalking, achievements osv tillsammans än att bara puga. Någon raiding är inte planerat just nu – men man vet ju aldrig hur det blir i framtiden. Hur som, ifall du spelar på Kazzak och vill ha en svensk social guild så är du varmt välkommen att joina – och även om du inte redan spelar på Kazzak kanske du vill levla en alt på en ny server?

Får väl kanske påpeka att vi är en väldigt liten skara just nu, men förhoppningsvis kan guilden växa lite igen framöver. Jag tycker i alla fall att det är skönt att vara tillbaka i en svensktalande guild :)

p.s. Det går förstås bra med alla skandinaviska spelare, eller bara överlag de som förstår svenska. Om man inte förstår svenska är det kanske lite trist att vara med i en svensk guild dock.

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen