• Hem
  • Arkiv

Legion launch

timerJaha, så kom denna dag till sist, dagen för launchen av nästa expansion. Som nämnt innan har jag inte varit överdrivet exalterad över den nya expansionen men nu när det börjar närma sig kan jag inte undgå att känna mig lite förväntansfull! Jag har fortfarande ingen guild eller några som helst planer över vad jag ska sysselsätta mig med i Legion, men jag är inte den som tackar nej till massor av ny content.

Den stora frågan just nu är: ska jag sitta uppe inatt eller inte? Det som talar för är förstås att det alltid är sådan hype att sitta uppe precis när det släpps - helst med ett glatt gäng i Skype/TS/Mumble. Att försöka få ett försprång och levla om den stora massan, typ. Det som talar starkt emot är dels den erfarenhet jag har från Warlords release där jag satt uppe ett dygn utan någon större framgång - hade lika gärna kunnat sova ut ordentligt och skippat launchen. Dels är det så att min första föreläsning för terminen är imorgon och då vill jag gärna vara pigg och utvilad. Den enda möjligheten för mig att komma någon vart skulle väl vara att sitta uppe hela natten i så fall iomd att jag kommer behöva logga av runt 9 - men det känns inte så värst lockande om jag ska vara ärlig. Just nu lutar det mest åt att hålla ut till imorgonkväll och levla tillsammans med min pojkvän, även om det känns trist att missa en launch så känns det vettigast. Men, vi får väl se!

Nu ska jag i alla fall döda några world bossar i hopp om sista-minuten mounts före Legion och sedan ska jag titta över mina uppgifter till morgondagens skola en gång till. Hoppas ni får en bra och rolig start i Legion! :D

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen