• Hem
  • Arkiv

Legion Beta: Första intryck

Den här betan är nog det värsta som kunde hända mig mitt i tentaperioden. Jag har faktiskt spelat några timmar under helgen när jag känt att jag inte orkat plugga. Började med att ta mig igenom startquesterna och få min artefact. Det har varit ganska buggigt, som väntat, så det har tagit ett tag att komma framåt. Jag har mest råkat ut för phasing-problem, speciellt i Dalaran. Det var dock lite lustigt eftersom jag kunde ta mig förbi vissa problem genom att gå iväg så jag såg npc'n jag behövde och sen blinka fram och klicka fort som sjutton (gick jag för nära försvann den bara). Haha!

WoWScrnShot_051516_110653Här är Mage Order Hall innan den byggs upp och blir lite finare, det vill säga i början av questandet. Den är så otroligt mysig, precis som jag föreställt mig från bilderna!

WoWScrnShot_051516_175213Här skulle jag nog visa en toy egentligen men Cidien tittade bort samtidigt så, äsch. Jag började i alla fall levla i Stormheim som påminner mig så mycket om diverse Northrendzoner, speciellt Grizzly Hills och Howling Fjord. Jag ÄLSKAR den!

WoWScrnShot_051516_190910Spelmässigt måste jag säga att jag älskar levlandet såhär långt, känner mig som en del av loren, älskar zonerna och tycker det är jättebra att själv få välja vilken zon man ska vara i samt att slippa byta zon för att en annan är bättre för den level man är i. Vill bara logga in och fortsätta testa, men jag har tentor att skriva. Det får bli ikväll!

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen