• Hem
  • Arkiv

Legion beta & dev update

Jag läste igenom texten som mmo-champion skrivit om Legion Developer Update (samt slökollade filmen samtidigt) och har i alla fall några åsikter och då passar det väl bra att ventilera dem i bloggen? Inget gnäll denna gång utan bara positiva saker!

För det första är ju Betan äntligen här och jag har blivit inbjuden! Det känns riktigt bra faktiskt, jag är så trött på livespelet och då kan jag ju ägna speltiden åt att testa Legion istället. Blir förhoppningsvis intressant och kanske kan man bidra till att göra Legion ännu bättre! Tycker det är viktigt att komma ihåg att betatestande handlar ju om att testa spelet, inte på det sätt att man testar om man vill spela det, utan verkligen testa så allt är som det ska. Jag har väldigt fullt upp med tentor just nu men när det har lugnat ner sig kan jag spela - och eventuellt lite på kvällarna också.

Över till quotes som jag kopierat från MMO-champion då:

” World quests are almost like Garrison Missions for players, giving you a choice of things to go and do rather than a list of things for your followers to do.”

Det låter precis som det jag tyckte saknades när det gäller Garrison! Det känns ju lite konstigt att sända ut npc’s som gör det man själv egentligen borde göra. Dvs att vara ute i världen på äventyr.

“The game shouldn't feel like a daily chore. The Emissary system lets you stack up three days of quests so that you don't fall behind if you miss a day.” Det här låter också bra! Det är trist när det känns som man halkar efter jättemycket om man är bortrest några dagar och inte kan göra dailies. Det här gör nog att det känns lite roligare att göra dem! Jag har alltid varit den som loggar in varje dag för dailies och självmant gör det till ett litet tvång, haha. Det här gör förhoppningsvis att man kan fokusera på det man har lust att göra i första hand!

” There isn't a need to rush players through leveling anymore. If you are leveling from 1 to 100 it should be a satisfying and well paced experience.

"The goal isn't to go back to 13 days played or hundreds of hours of leveling, but you shouldn't be outleveling zones before you finish their story. You shouldn't go and do one dungeon and find that the zone you were leveling in before is no longer relevant to you at all.”

Det här hoppas jag också blir sanning, för jag saknar att levla och upptäcka världen och quester. Numera känns det inte som någon idé att göra något annat än dungeons eftersom man annars får hoppa så snabbt mellan zonerna. Jag tycker om att levla nya chars just för att bara ta det lugnt och få lite omväxling, då handlar det inte om att ta sig till maxlevel så fort som möjligt - för där tar ofta resan slut för många av mina alts. Så det vore jättebra om de fixade levlingen!

"Mythic+ Dungeons are also an alternative progression path to raiding or even a complement to raiding.” Right now in Warlords, there isn't much you can do to progress your character on nights when you aren't raiding, but in Legion you can do Mythic+ dungeons on non-raid nights."

Det här tycker jag låter jättebra och jag hoppas verkligen jag har lite folk att spela med i Legion :)

Ja, det var bara några kommentarer jag hade om vad som sas! Jag är lite dålig på att hänga med i alla nyheter och sådär just nu men jag försöker komma ikapp då och då när jag har tid över. Det blir bättre om några veckor!

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen