• Hem
  • Arkiv

Legion

Mer information om det jag skriver nedan samt själva streamen från Gamescom finns här.

LEGION blir den nya expansionen! Jag känner att det blev så mycket information att ta in igår att det är svårt att sammanfatta tankarna, men jag tänkte ta upp lite kort om några av de saker jag noterade i gårdagens presentation. Så får jag väl skriva mer i framtiden när jag vet mer.

Panel001DALARAN som huvudstad igen – hurra! Jag älskade Dalaran och innan Garrison kom var det fortfarande den stad jag tillbringade mest afk och auktionstid i. Det kommer bli awesome! Jag hajade faktiskt till direkt jag såg själva kartan och noterade att Dalaran fanns med.

Classhalls – jag greppade inte precis allting när det kommer till detta, men det låter lite som Garrison 2.0. Jag gillar dock Garrisons (relativt mycket) så det blir nog bra. Behöver kanske läsa på lite mer för att skapa en klar bild. Det lät i alla fall som en roligare "garrison" isåfall med mer eget spelande istället för att bara skicka ut followers som gör allting åt en. Det blir spännande! "There will be a heavy focus on class identity in Legion. Every class should feel different." låter ju lovande också.

artifact-antonidas-1 Artifacts – låter coolt, fast samtidigt känns det lite märkligt att alla springer runt med likadana grymma vapen. Men äsch, det blir häftigt tror jag!

class-baseDemon hunters – tänk att det alltid varit tjat om denna klass, och nu är den påväg! Skulle ljuga om jag inte skulle säga att jag tycker de ser helgrymma ut, både combatmässigt och till utseende. Hornen och tatueringarna <3 Är dock lite förvånad över att vi får ytterligare en melee, ska bli intressant att se om de kommer göra någonting annorlunda för melees framöver. Mig veterligen har det aldrig varit någon fördel att ha för många melees.

Zones_Stormheim_EM_003 Zones_ValSharah_EM_000 Zones_ValSharah_EM_011Zonerna – ser amazing ut, riktigt vackra.

Vad ska jag göra i nästa expansion? Ja, nu är jag faktiskt rätt sugen på att raida igen. Hur och var vet jag inte, men jag vill såklart helst spela med gamla guildies om möjligt. Vi får se vad som händer på den punkten, håller tummarna för att det blir någon bra lösning :) Kommer jag att rerolla och bli en demon hunter? Vem vet? Kanske är på tiden eftersom jag inte bytt main sedan TBC, jag kommer definitivt skapa en demon hunter i alla fall, men det blir antagligen Cidien som fortsätter vara mainen, självklart beroende på hur class changes ser ut till dess.

Annat som låter intressant: Nytt Honor system – jag är ingen PvP:are, men det låter spännande, kanske borde ge mig in i den leken också.

"Improved transmogrification system, allowing you to collect item appearances and save your favorite outfits without sacrificing precious bag space"– JAAA. Kanske blir det som I Diablo? Att man bara behöver “lära sig” transmoget? Hade varit grymt.

"The team wants to make sure that there are more dungeons, more varied challenges, and more replayability, and more of a reason to keep doing dungeons throughout the expansion."

"Alleria and Turalyon will finally make an appearance."

"We are going into the Emerald Nightmare, where will get glimpses into the Emerald Dream."

Mitt första intryck är att det här kan bli en väldigt bra expansion, jag kommer dock hålla förväntningarna lite lägre denna gång efter besvikelsen med Warlords men är i alla fall helt klart väldigt taggad på Legion!

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen