• Hem
  • Arkiv

Learning from the Best

Många timmars fiskande senare så har jag äntligen blivit bästa vän med Nat Pagle och fått achievet Learning from the Best!

Nat Pagle's reputationsystem fungerar på samma sätt som Tillers-mobsen, det finns sex steg att gå igenom: Stranger - Pal - Buddy - Friend - Good Friend - Best Friend och det enda du kan göra för att få rep är att fiska upp rare-fiskar åt honom. Det finns tre olika fiskar och dem kan du lämna in en gång om dagen, om du följer länken till achievet så tar den dig till wowhead-sidan där det finns många hjälpsamma kommentarer.

natpagle I början av expansionen var jag relativt flitig med fiskandet men blev snabbt trött på att spendera timme efter timme utan att få upp dem när det fanns så mycket annat att göra i spelet, så jag slutade. Sedan dess har jag fiskat upp någon fisk lite då och då tills jag för ungefär 1,5-2 veckor sedan bestämde mig för att få klart achievet. Det känns verkligen som att de har ökat dropraten på fiskarna för från att ha fiskat 1-2 timmar per dag i starten av MoP så brukar det nu ta i genomsnitt 30 minuter att få upp alla, 15~ minuter vissa dagar. Jag har inte brytt mig om att kolla upp om det nu är så, annars har jag bara haft tur.

fishingSå, varför bli exalted med Nat Pagle? Förutom 10 achievementpoints skickar han en Nat's Fishing Chair i mailen plus att man får tillgång till Nat's Hat och Nat's Fishing Journal, som låter dig skilla upp fishing på alts till en kostnad av guld, helt klart värt det, tycker jag i alla fall! :)

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen