• Hem
  • Arkiv

Just another day in Tol Barad


Här är det senaste mycket svåra achievet jag fick! Nej, kanske inte, fast mitt senaste var det i alla fall, men svårt? Nja, om man bortser från ESCORT-QUESTEN som detta inlägg skulle handla om. Är det någon annan som blir lite smått galen på den? (Bara antar att allyversionen är lika buggad den med).

I förrgår när jag försökte göra den gav jag upp eftersom min lille tauren buggade om och om igen, idag körde jag tre försök, tredje gången gillt ni vet... och det blev faktiskt så. Men innan dess såg det ut såhär:

Försök 1: Min taurenkompis skötte sig ganska bra, ända tills vi blev attackerade av en guard och han förvandlade sig till en björn, vi dödade guarden och björnen mountade en häst, sprang ner till bron, hoppade av hästen, en ny häst kom springades förbi, han hoppade på den i farten och sedan försvann han i tomma intet, bara att springa in och hämta en ny...
Försök 2: Återigen skötte han sig bra, ända tills det var dags att springa ut ur fortet, mitt i trappan stannade han och vägrade röra på sig överhuvudtaget, var bara att efter en lång väntan gå in igen och hämta en ny
Försök 3: Det här gick betydligt bättre, trodde det var kört när vi blev attackerade eftersom det oftast är då han buggar, så för säkerhetsskull drog jag invis så att jag lämnade combat innan han hann förvandla sig till en björn, great success! Tredje gången gillt! Tog en stund att bli klar med questen.

Någon annan som tycker att denna quest är lika "rolig" som jag? ;)

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen