• Hem
  • Arkiv

Julprogress

Jag har inte så mycket wowrelaterat att berätta om för tillfället, har som jag nämnt innan en hel del att göra i pluggväg så när jag är inloggad är det mest för att posta auktioner eller raida. På tal om raiding så hackar vi oss fram lite efter jul/nyår. Att man får mindre raids under högtider är ju ingenting nytt direkt, vi spelade inte alls under resetten precis runt jul och nyår, sedan fick vi clear på våra heroic-bossar resetten efter men tyvärr ingen progress. Det kändes ändå helt okej just med tanke på att många är bortresta och hittar på annat, kan ju vara skönt med en liten minibreak emellanåt.

swifthordewolfNu är det dock fortfarande trögt, mycket förseningar pga jobb och annat som helt enkelt inte går att göra någonting åt plus att vi har en spelare som är bortrest och missar nästan 3 resets. Det blir en hel del, speciellt när man är ett litet gäng där det händer att andra är borta med, så just nu går progressen väldigt långsamt. Vi är ju framme vid Siegecrafter Blackfuse och där räcker det inte att få 10 pulls per vecka, vi behöver nöta, nöta, nöta. Jag hoppas och tror att vi snart har en lösning på problemet. Men som sagt, det är jul och typ sommaren som oftast ställer till det mest. ;)

Jag har fortfarande inte fixat min Val’anyr förresten, får nog ta och göra det nu under helgen. Har alltså alla fragments och behöver bara döda Yogg-Saron med shamanen (och slänga mina samlade fragments på honom), sedan är det klart! Dagens WoW-mål kanske.

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen