• Hem
  • Arkiv

Julklappar ingame

Måste ju visa mina fina julklappar som jag fick ingame, jag hade visst varit snäll i år!

feydragon2Världens sötaste Enchanted Fey-Dragon från Crit <3 stora, runda ögon, byter färg (mellan den ovan, blå och röd). Nu när jag fick en egen upptäckte jag animationer jag inte visste att den hade, bland annat att den sätter sig ner och kliar sig bakom örat, som synes på filmen nedan. Så söt, älskar den!

I mailboxen låg även två pets som jag behövde, ifrån Gobbit! Vet inte om han kanske har tjuvkikat lite på min wishlist, hihi. Ruby Droplet är en av mina favoriter från Timeless Isle. Droppar från Garnia som jag campade en hel del förut på DK'n utan resultat, men nu har jag alltså en söt liten röd elemental! Älskar verkligen denna modell av elementals från Pandaria, så underbart söta.

rubydropletDet andra petet var en Death Adder Hatchling, också från Timeless Isle! Det första jag gjorde när jag såg petsen igår morse var att levla upp min Ruby Droplet så Death Adder Hatchling står på tur, så fort jag fått en sten så att den kan bli rare.

deathadderMan blir ju alltid glad av presenter, därför brukar jag själv också skicka iväg små paket vid födelsedagar och julafton. Köper alltid upp presentpapper från Winter's Veil-vendors (bla Penney) så att det ska räcka hela året. De säljer grönt, blått och lila, men skulle man missa det går det alltid att köpa rött&blått presentpapper året om. Jag gillar ju att ha bags och banker fulla på alla chars och då är presentpapper en typisk sak att fylla några spots med. ;)

Tack så jättemycket Crit och Gobbit <3

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen