• Hem
  • Arkiv

Jul och mounts

Hej! Jag borde ju verkligen inte inleda varje inlägg med hur länge sen jag bloggade, detta får bli sista gången på ett tag. Jag tror att mina få läsare är ganska vana vid det här laget. Hur som helst blir detta troligen det sista inlägget för i år och då passar det väl bra med en liten genomgång av mina senaste mounts?

Faktum är att jag hunnit plocka på mig en hel del sedan sist. Jag tycker faktiskt att det känns som väldigt många nya, händer ju inte så ofta längre!

minionofEftersom det snart är julafton tänkte jag att vi kunde börja med den juligaste bilden. Här är Minion of Grumpus som jag fick i förrgår! Sedan juleventet startade har jag kört dailies på 5 chars och det tog ju inte så värst lång tid innan mountet droppade. Jag har dessutom hunnit juldekorera min Garrison vilket jag älskar <3 grovewardenNäst ut är Grove Warden som man får genom att döda Archimonde på heroic vilket våran guild gjorde för några veckor sedan. Jag har knappt hunnit vara med och raida för allt skolarbete men jag hann i alla fall vara med den raiden. Jag tycker att älgen är superfin! Dessutom bra jobbat av guilden att vi nu fått ner 13/13 heroic såhär innan jul.

dustmaneDustmane Direwolf craftade jag nyligen på min shaman som är leatherworker. Faktum är att man bara kan använda mountet om man har LW. Jag skulle faktiskt ha fått detta mount av min pojkvän annars, i början av Warlords. Han upptäckte dock efter att ha samlat på sig mats att den var BoP. Tanken som räknas :) mudbackSist men inte minst har vi Mudback Riverbeast från Shipyard mission! Efter att ha försökt få detta mission i en evighet spawnade det slutligen hos min death knight. Skönt att ha det avklarat!

Som synes har jag ju redan haft julafton i WoW nästan med alla nya mounts jag fått! Har dock fortfarande en del kvar att skaffa innan expansionen tar slut, vi får väl se hur många jag hinner med. Hoppas att ni alla har en bra jul och att ni inte blivit alltför julstressade. Själv har jag nu ledigt (med självstudier) i några veckor och ska passa på att bara ta det lugnt :)

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen