• Hem
  • Arkiv

Ji-Kun Hatchling & Living Sandling

ji-kunhatchHej! Jag sitter just nu i Vale of Eternal Blossoms med min DK för att levla pets och farma lite Lesser Charms. Tycker verkligen det är hur bra som helst att man kan få Charms från Pet Battles, fick ihop 200 stycken på min alt bara av någon timmes farmande, superskönt! Har ändå några pets kvar att levla upp innan jag får achievement för 75 st level 25, så det passar bra. Försöker få mina medspelare att förstå hur lätt det faktiskt är att få ihop sina coins varje vecka via battles om man inte orkar göra dailies och jag tror faktiskt att några börjar inse hur praktiskt det är, haha. Hett tips för er som vill ha något att göra istället för dailies!

Just nu levlar jag mitt absolut senaste pet, Ji-Kun Hatchling. Köpte den och Living Sandling från AH för sammanlagt 13.000, inte så tokigt. Fågeln är ett av mina favoritpets, hur söt som helst! Var faktiskt mest därför jag tänkte lägga upp detta inlägg, måste ju visa de senaste tillskotten till samlingen ;)

Nä, nu behöver jag mer kaffe känner jag, sovit alldeles för lite inatt och känner mig mest som en zombie. Hoppas att ni har haft en bra helg!

livingsandling

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen