• Hem
  • Arkiv

Ironside Warwolf

Long time no see! Har varit väldigt upptagen med skolarbete på senaste och därmed varken haft tid, lust eller ork till att spela. Missade till och med raiden denna vecka! Nu har det dock lugnat sig en aning även om det fortfarande är en del att göra. Under helgen hann jag, Fist och Crit springa igenom alla mythic dungeons för valor och potentiella upgrades (fick tyvärr inga) och så gjorde vi 5 timewalking dungeons också! Önskar verkligen att jag hade lust och tid att köra mer timewalking för jag behöver ju mountsen.

wolfDet har inte hänt så mycket annat för mig ingame, något värt att nämna är väl att jag blev exalted med Laughing Skull Orcs så att jag kunde köpa Ironside Warwolf. Bara Ashran kvar att fixa rep med och jag har inte så långt kvar där! Jag köpte också det sista itemet jag behövde för att få tillgång till auction house i min Garrison, det var verkligen på tiden! Nu behöver jag nästan aldrig lämna den ;)

Jag skulle behöva köra Archimonde heroic för älgmountet också, får väl se om det går att joina någon pug utan att ha kört den på heroic förut, misstänker att det blir lite klurigt. I värsta fall får jag väl vänta på att vi kommer dit med guilden. Vi får se!

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen