• Hem
  • Arkiv

Invincible's Reins

Något enormt stort har hänt för min mountsamling och jag har faktiskt inte vetat hur jag ska skriva inlägget ens eftersom det känns som en så pass stor grej att det inte räcker med bara lite text och en bild, det mount jag har velat ha absolut längst och dyrkat allra mest är äntligen, äntligen mitt.

invinciblesoteiraFrån den dagen att Invincible avslöjades som en drop från Lich King heroic så har jag velat ha honom. Han har alltid varit favoriten och har länge känts otillgänglig då Lich King absolut inte var en enkel boss back in the days och inte heller blev så värst lätt att farma förrän nu på senare tid. Sedan ungefär 1,5 år tillbaka har jag farmat honom på riktigt, från början blev det 4-man, vilket kortades ner till 3-man och slutligen kunde vi börja 2manna bossen.

De kombinationer jag kört varje vecka är: mage/monk, priest/dk, dk/hunter, warlock/paladin, paladin/monk. Det har blivit någonstans runt 150 kills utan lycka och därför trodde jag inte mina ögon när Invincible låg och väntade på mig i looten i onsdags. Vilken fin Valborgspresent!

invi3Det var faktiskt veckans första kill som var it, jag spelade min mage och Crit körde på sin monk. Det var inget speciellt med killen direkt, vi körde, Crit var halv-afk under det roleplay som spelas upp i slutet och jag väntade bara på att få loota, standard. Blev lite småchockad när mountet faktiskt låg där och så förstås väldigt glad! Bästa Crit passade ♡ och min vinnar-roll var 99, så det var nog menat att jag skulle få mountet.

invi2Var såklart tvungen att ta ett screenshot vid Invincible's grav som finns att hitta i Tirisfal Glades. Loren bakom Arthas är min favoritlore, Rise of the Lich King var den första warcraft-relaterade boken jag läste och sedan dess har jag varit extra förtjust i både Arthas och Invincible, något som förstås bredde på min kärlek för mountet lite extra. På gravstenen står det:

INVINCIBLE

Beloved steed of Prince Arthas Menethil

Loyal and great of heart in life, may you find peace in death.

Pure streams and green pastures, devoted friend.

invinciblemimStort, stort tack till Critcrit som var den första att fundera ut sätt att farma på med mig och som hjälper mig varje vecka med flera olika mountruns. Utan honom skulle jag antagligen inte ha kommit lika långt med mountfarmandet och jag vet att jag är väldigt lyckligt lottad som har någon som kommer och hjälper till på flera chars och dessutom inte direkt bryr sig om mountsen själv, så att jag kan få dem. Är väldigt glad över att han fick sin egna Mimiron's Head när vi körde Ulduar här om veckan, nu är det bara att hålla tummarna för att snart få ytterligare en Invincible.

invinci1Sedan ska såklart alla andra som hjälpt till ha stort tack, ni är fantastiska ♡ Just när det gäller Lich King tänker jag framförallt på Kjuk, Fist, Barb & Gobbit, men också alla andra som varit med på någon kill här och där, ni är verkligen guld värda.

Även om jag är osäker på hur mitt spelande kommer se ut framöver så är i alla fall mountfarming något som står mig väldigt varmt om hjärtat och är något som får det att luta mycket åt att fortsätta. Just nu är jag förstås en väldigt lycklig mountfarmare! ♡

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen