• Hem
  • Arkiv

Inför Shadowlands

Long time no see. Ett återkommande tema på denna blogg. Man skulle ju kunna tro att jag helt enkelt har slutat blogga, och det har jag väl, beroende på hur man ser på det. Samtidigt kan jag inte riktigt släppa taget helt utan blir ibland nostalgisk och vill uppdatera här. Det är svårt att veta vad jag ska skriva om dock. Jag spelar ganska sällan numera och ofta korta stunder åt gången vilket gör att det inte hinner hända så värst mycket spännande. För att vara riktigt ärlig spenderar jag de flesta speltimmarna på mobilspel eller Animal Crossing på min Switch som jag införskaffade i början av sommaren (ÄLSKAR btw).

Men good news, idag börjar min sista dag på sista terminen av universitetsstudier (för den här gången i alla fall 😉) vilket också innebär att jag går ner lite i jobbtid. Visserligen innebär detta att jag studerar 100% och jobbar 30% vilket alltså gör att sysselsättningsgraden är högre än när jag bara jobbar heltid… Men, som de flesta som studerat någonting vet så medför ju studier alltid ett visst behov av att prokrastinera och vad är väl inte bättre då än att spela lite?

27 oktober kommer ju Shadowlands dessutom, bara en sån grej? Jag förutspår att jag kommer ha ganska fullt upp med studierna vid det laget, men nog kommer jag ha tid att i sakta mak levla upp Cidien. Just nu har jag lite fullt upp med att försöka bestämma mig för vilken faction jag ska spela. Jag bytte faktiskt till alliance här för ett tag sedan, för att kunna spela med gamla guildies. Det är helt klart skönt med ett ombyte men känns ändå lite konstigt. Dessutom är hon fortfarande kvar på Kazzak som ju är en hordedominerad server vilket kanske inte är det bästa under levlandet. Tänker att det kanske kan bli svårt att hitta grupper till rares och svåra quester och dylikt, men jag vet inte. Jag har ju lite tid att tänka över detta på.

Sedan jag bloggade sist har jag fått en hel del mounts. Det känns mer eller mindre omöjligt att spåra upp allihopa – men sist ut var i alla fall Uncorrupted Voidwing från Ahead of the Curve från Ny’alotha. Med tanke på att den snart inte går att få längre blev den ganska snabbt prio ett att skaffa. Det känns skönt att ha den i min ägo! Det skadar ju inte heller att den tillhör min favoritkategori av mounts: drakar.

Nej, nu måste jag plugga en stund så får vi väl se när jag uppdaterar nästa gång.

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen