• Hem
  • Arkiv

Immerseus heroic

immerseusbloggTänkte slänga in ett sista inlägg innan jag åker utomlands och kom på att jag ju aldrig postade vårat killshot från Immerseus heroic som vi dödade i torsdags. Glömde helt enkelt bort det efter att ha uppdaterad hemsidan och sedan skrivit om min Sky Golem, haha. Härligt med en heroicboss! Nu hoppas jag bara att det går att få ihop raids trots att jag är borta fyra stycken, så att progressen fortsätter. Vi är just nu 11 personer så helt omöjligt ska det absolut inte vara, men några veckor framöver har vi lite otur med att vi är flera som är bortresta samtidigt, typiskt.

Är klar med det mesta inför resan, skulle egentligen behövt plugga lite mer men får helt enkelt ta med mig böckerna och försöka köra på där borta också, även om det blir lite svårare utan internet när man läser distanskurs, haha. Vet inte riktigt hur jag ska få plats med allting eftersom min väska redan är överfull, lyckas alltid ta med mig för mycket men kan ändå inte gallra ut saker jag "inte behöver" eftersom det känns som jag behöver allt, heh.

Har i alla fall rätt mycket extratid nu så ska försöka lägga upp så många auktioner som möjligt och köra Celestial Tournament :) Vi ses om lite mer än en vecka!

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen