• Hem
  • Arkiv

I am Lei Shen, slayer of Kings and Gods.

ToTachi

Nu känns det som att vi har börjat komma igång lite mer ordentligt! Denna vecka har vi hittills inte behövt ställa in någon raid vilket ledde till att vi dödade Lei-Shen igår! Känns bra att kunna gå in och pröva på lite heroic nästa vecka eftersom heroic brukar vara bra mycket roligare än normal. Tycker dock att bossarna varit ganska roliga i Throne of Thunder, Blizzard har lyckats bra.

Om det är någonting jag kan tycka är lite jobbigt i nya raiden så är det allt trash, det tar mycket längre tid än bossarna, haha. Fast å andra sidan tycker jag att det är bättre med lite trash att skoja igenom än att bara gå till boss efter boss,så om man bara tog bort lite av det trash som finns så vore det perfekt!

leishenMåste för övrigt blir lite bättre på att blogga! Har alltid saker jag vill skriva om men det blir oftast inte av, skärpning! Kanske blir bättre nu eftersom jag just avslutat min distanskurs i Engelska C. Vet inte vad folk vill läsa om men känner att jag blivit mycket sämre på att skriva om achievements och sådant, har dessvärre inte varit så flitig med achieves under denna expansion, större delen av tiden har gått till guilden, AH eller mounts/pets, men ska försöka uppdatera lite mer på den punkten :)

Måste förresten visa upp hur våra killshots skulle se ut om några av mina guildies fick bestämma:

spelleffectsDe vill gärna använda många spells på bilden och oftast blir det enormt grötigt Så, förlåt hörrni, men jag föredrar när det är lite mer städat! ;)

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen