• Hem
  • Arkiv

Hellfire Citadel

Det slog mig just att Hellfire Citadel blir den första raiden sedan Naxxramas som jag inte kommer vara med och uppleva tillsammans med en guild. Jag har spelat i varje tier, även om guilderna varit något skakiga så har vi ändå haft grupper att gå in med och jag hann ju köra lite heroic i BRF innan jag slutade raida. Det känns lite märkligt faktiskt. I vanliga fall skulle jag väl sitta och läsa på bossar nu, fundera över taktiker och specs, nu har jag ingen koll alls. Ska jag vara riktigt ärlig har jag inte koll på vad som kommer i 6.2 utöver raiden heller - inte ens mounts! Jag tycker dock att det är rätt skönt att inte ha koll längre, utan bara utforska när patchen väl kommer. Det är en ny spelstil för mig ;)

ArchimondeJag har varit väldigt fram och tillbaka med det här att börja raida igen, just nu lutar det helt klart mest åt att det inte blir så och jag kan nog med 90% säkerhet säga att jag inte kommer tillbaka till raidingen i Warlords i alla fall. Det skulle väl vara om något jättekul dök upp, men det tror jag inte. Lite såhär tänker jag:

+ En av de roligaste sakerna i spelet är att döda en boss för första gången, och då ska det förstås vara mythic för att kännas extra bra! + Gemenskapen i raidteamet är också en av favoritsakerna med WoW, saknar verkligen att spela med mina gamla guildies + När raidingen väl känns rolig så är den verkligen rolig och ett fantastiskt tidsfördriv! + Genom att hänga med i gear och ha en guildgrupp blir det oftast enklare att få achievements gjorda,  samt hitta grupp för CM's och liknande

- Tiden: för även om det är ett bra tidsfördriv tar det ju också upp väldigt mycket tid, tid som jag kan lägga på andra saker istället - Tvånget: Man blir uppbokad några kvällar i veckan, jag skulle inte kunna tänka mig att komma och gå i ett raidteam och det tror jag inte någon guild skulle vilja heller. Men efter att ha slutat raida känns det enormt skönt att aldrig ha uppbokade kvällar i ett spel. - Ett annat minus är att jag har en tendens att tröttna på farm, jag vill hellre döda nya bossar än att farma gear. Dock kan det förstås lösas om man har en väldigt rolig grupp att köra med. - Att hitta en guild, det känns bara jättejobbigt och trögt att behöva leta efter den där perfekta guilden.

Så ja, plus och minus står ganska jämna mot varandra, men just nu väger de negativa sidorna över för mig och jag njuter av att inte ha uppbokade kvällar. Speciellt nu under sommaren. Förhoppningsvis för patchen med sig andra saker jag kan sysselsätta mig med :)

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen