• Hem
  • Arkiv

Hejdå Mists of Pandaria!

mop3Nu står Warlords of Draenor precis bakom hörnet med prepatch som släpps imorgon och därför tänkte jag att det kunde vara passande att summera den gångna expansionen, passar på att slänga med några screenshots också:

mop2mop9 Det har hunnit hända mycket under dessa 2 år. Jag har spenderat all min tid i Fantastic Ten/Quintessence (samma guild, fast olika namn på olika servrar) som Guild Master. Vi hade det enormt kämpigt i början av expansionen och fortsatte ha en berg-och-dal bana ända till slutet egentligen, i april dödade vi Garrosh Hellscream heroic och strax därefter upplöstes guilden eftersom de andra officerarna valde att gå åt andra håll. Detta var någonting jag faktiskt var väldigt ledsen över samtidigt som det kändes otroligt skönt att äntligen få ta ett break från GM-rollen och raidingen. Delade känslor angående splittringen alltså.

mop6Mop1Jag har varit med om serverbyte, också på grund av guilden. Efter att ha varit på Outland horde sedan början av WotLK tog vi vårat pick och pack och flyttade över till Kazzak i jakt på grönare gräs, vilket vi också hittade. Utöver att det lätt blir köer vid större patcher och även en del lagg så tycker jag väldigt mycket om Kazzak, som påminner mycket om Outland horde som det var förr!

mop8mop11Jag fick mountet jag drömt om i evigheter, Invincible, men också andra viktiga tillägg till samlingen såsom Swift Spectral Tiger, Mimiron’s Head, Onyxian Drake och andra underbara skapelser. ;) Faktum är att jag nu bara saknar ett enda mount för att ha alla mounts och pets från Trading Card Game (Riding Turtle).

Jag la även goldcap på BMAH för att få Plagued Proto-Drake, helt enkelt för att jag hade för mycket guld och ville vara säker på att jag skulle vinna draken då jag ofta förlorade budgivningar på servern antingen pga att vi raidade eller att det campades av ett gäng alliance. Samlingen har alltså gått framåt, rejält!

mop7Mina alts har varit i lite mer fokus än tidigare expansioner, jag har alltid haft ett gäng alts och brukar ha dem flesta på maxlevel vid expansionernas slut men brukar inte spela dem nämnvärt mycket. Denna gång har jag dock kört en del altraids på både min death knight och min priest. Priesten är nog det mest annorlunda från tidigare eftersom hon fått mig att gilla healing!

mop5Sånt jag hade velat göra men aldrig fick gjort var till exempel Glory-achievet i Throne of Thunder samt första tieret. Jag har inte så många achievements kvar på dem men har inte haft ork eller en grupp att göra dem med. Där väntar i alla fall två mounts i framtiden! Hade dessutom velat få klart alla Brawler’s guild achieves, saknade Blingtron-itemet för Collect Your Deck och fick det aldrig på magen, tyvärr. Dödade heller aldrig Ra-Den. Alla raidachieves var det egentligen tänkt att vi skulle göra med guilden efter vi fått 14/14 heroic men eftersom vi disbandade så snabbt efteråt blev det aldrig av och då vart det väl helt enkelt lite avtrubbat för mig.

mop4mop10Överlag har jag inte varit så imponerad av Mists of Pandaria, tyvärr. Spelintresset dog ut mer och mer under expansionen och i skrivandets stund har jag haft en 6-månader lång break från raidandet och har då inte heller spelat så mycket utöver det. Jag vet inte exakt vad det var MoP saknade, men någonting var det i alla fall. Jag hoppas att Warlords blir mycket bättre! På plussidan har jag i alla fall fortsätt lärt känna underbara människor genom spelet – någonting som alltid har hållit mig kvar. Tack för alla minnen! <3 Det och alla mounts har helt klart varit det bästa med expansionen!

mop12

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen