• Hem
  • Arkiv

Heavenly Crimson Cloud Serpent

Sedan jag så drastiskt drog ner på speltid någon gång under Mists of Pandaria så har de flesta "projekt" i spelet blivit liggande. Vissa saker är väldigt enkla att göra, men att de tar tid gör att jag inte tar tag i dem. Ett av projekten var Glory of the Pandaria Raider. Jag hade inte speciellt mycket kvar på achievet men just det där att samla ihop en grupp kändes trögt. Ganska nyligen plockades dock två achievements bort från metan, vilka båda involverar att man behöver full grupp, och plötsligt kändes det inte lika jobbigt.

gloryofpandariaIgår morse föreslog jag därför för min pojkvän att vi skulle köra igenom de achieves vi saknade, två guildies hakade på och så var det bara att köra. Det var betydligt enklare än vad jag trodde det skulle vara och det känns nästan bara konstigt att vi inte gjort dem tidigare. Det tog inte lång stund innan vi hade våra drakar! Detta är helt klart en personlig favorit för mig vad gäller cloud serpents :)

Nu kanske det är hög tid att ta tag i Glory-metan för Throne of Thunder också. Får väl se när det blir aktuellt! Det finns så många saker i spelet jag skulle vilja göra klart men som aldrig riktigt blir av, just tider som dessa när det är slutet av en expansion är dock perfekta till sådant. Det var lite synd att jag slutade raida innan jag hann göra metan i Hellfire Citadel, men det går alltid att ta igen.

Nu ska jag spela en stund till medan jag dricker upp dagens första kopp kaffe, efter det blir det veterinärbesök, väldigt mycket plugg och kanske ännu mer spelande. Hoppas ni har en bra måndag!

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen